iPad & iPad 3G Allt om att köpa iPad 3G och iPad (priser, bilder, info, mm.)

15Jul/10Off

iPad 3G kommer FÖRMODLIGEN 16:e AUGUSTI!

Okej, först en liten disclaimer: Apple har inte kommenterat detta, men gissningen bygger på ett samtal med mobiloperatören 3 idag.

För att kunna använda iPad 3G behöver man ett abonnemang. Annars faller ju hela poängen med 3G-versionen (som man för övrigt, naturligtvis, kan surfa med wlan på.)
Och det går inte att använda vilket sim-kort som helst. Man behöver ett micro-sim. Ett lite mindre SIM-kort.

Det lite mindre kortet går inte att beställa hos mobiloperatören 3 i dagsläget, men de har satt ett datum för när de kommer att börja leverera Microsim-kort, och det datumet är den 16:e Augusti. En Måndag.

Så, vad betyder det? Well, egentligen inte någonting alls: Men varför sätta ett release-datum på ett Micro-Sim, om det inte är för att man samtidigt kommer att kunna beställa eller (över disk) köpa en produkt som kräver att man har Micro-SIM klart och lanserat.

Vad jag vet har de ingen annan produkt i dagsläget med stöd för Micro-Sim, och det är inte heller speciellt troligt att de kommer släppa en produkt som kräver det just den 16:e Augusti.

Så, skriv ner 16:e Augusti i kalendern, för om det är som vi tror kommer man då kunna beställa ett 3G-abonnemang och en iPad 3G.

Mer läsning: Vad kommer ett 3G-abonnemang att kosta?

Ännu mer läsning: Pris för iPad i Sverige

Kommentera: Kommer iPad 3G släppas 16:e Augusti?

EDIT #1: Det kan även handla om att iPhone 4 släpps just den 16:e Augusti.

Comments (4) Trackbacks (2)
  1. Mer troligt att det handlar om iPhone 4. Och ännu mer troligt att personen du pratat med inte har koll… Men vi får väl se…

  2. Joakim: Det har du rätt i: Har uppdaterat. Den som lever får se!

  3. Joakim tror samma sak här tyvärr..

  4. Nu har ju Apple faktiskt gått ut med att de släpper iPhone 4 tidigare än så, så frågan är om det verkligen är iPhone 4? Vi tror fortfarande på iPad!


Leave a comment