iPad & iPad 3G Allt om att köpa iPad 3G och iPad (priser, bilder, info, mm.)

Köpa iPad

Köpa iPad? Ja, om du vill köpa en i Sverige får du vänta ett tag till. Den säljs den inte än men när iPad väl finns att köpa i Sverige kommer vi här att lista alla webbshoppar, butiker, operatörer och återförsäljare där du kan köpa ipad och ipad 3G.

Just 3g modellen av Ipad kommer förmodligen gå att teckna med abonnemang hos operatörerna Tre, Telenor, Telia och Tele2. Vi har skrivit mer om att teckna abonnemang till iPad och även sammanställt en gissning över vad iPad kommer att kosta kontant när den väl är till salu.

Uppdatering:

Du kan läsa mer om att beställa ipad från USA här eller mer om pris för ipad.

Tips: Kolla gärna vår guide för att välja abonnemang till ipad

Comments (6) Trackbacks (0)
 1. Så snart den kommer till Sverige ska jag köpa en Ipad!

 2. Köpte en 32G ipad i USA förra veckan, och jag måste säga att det är det bästa som har hänt dator världen på mycket länge. Trodde först att det skulle sakna åäö men det gör det inte.
  Helt klart en kanon pryl.

 3. Börjar det inte bli dags att skapa en “Beställa iPad från EU-länder” nu?

 4. Köpte en 32G ipad i USA förra veckan, och jag måste säga att det är det bästa som har hänt dator världen på mycket länge. Trodde först att det skulle sakna åäö men det gör det inte.Helt klart en kanon pryl.
  +1

 5. Känner en som har en iPad köpt i USA som jag har fått “lekt” med i några dagar nu. Jag måste bara säga att det är en grymt cool pryl som är ett måste! Den är helt fantastiskt och man blir helt sålt så fort man har tagit i den. Måste införskaffas!

 6. Känner en som har en iPad köpt i USA som jag har fått “lekt” med i några dagar nu. Jag måste bara säga att det är en grymt cool pryl som är ett måste! Den är helt fantastiskt och man blir helt sålt så fort man har tagit i den. Måste införskaffas!
  +1


Leave a comment


Trackbacks are disabled.