iPad & iPad 3G Allt om att köpa iPad 3G och iPad (priser, bilder, info, mm.)

30Mar/10Off

Apple har aldrig varit hetare

Idg skriver idag att Apples aktie slår rekord - och att Apple aldrig har varit hetare kan jag inte annat än att hålla med om.

Apples aktiekurs nådde sin högsta notering någonsin igår, tack vare stora förväntningar på lördagens Ipad-lansering.I måndags morse nådde Apples aktiekurs en toppnotering på 233.87 dollar, vilket är bolagets högsta någonsin. Det tack vare högt ställda förväntningar på den kommande USA-lanseringen av Ipad.Appleaktien har ökat med ungefär 15 procent i värde sedan Ipad först visades upp Ipad i januari i år. Jämfört med för ett år sedan har aktiekursen mer än fördubblats, skriver tidningen Wall Street Journal.

Analytiker på Morgan Stanley förutspår dessutom att Apple förväntas sälja 6 miljoner (!!!) iPads under hela 2010. Hittills beräknas 100 miljoner iPod touch/IPhones ha sålts -- så det är en bit kvar tills dess: Men för att vara så nischat som en läsplatta (Jag vet, vi ska inte kalla den det egentligen, men man måste ju ha någon referenspunkt.) så är det inte dåligt.

Lagom till lanseringen nu på Lördag har Apple dessutom släppt ett gäng "guided tours" till iPad, som du kan läsa mer om  (och förstås titta på) här.

Har Apple överskattats eller blir succen kanske ännu större än vi förväntar oss?

Comments (0) Trackbacks (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.

Trackbacks are disabled.